Жените минали през леглото на Кристиано Роналдо

  • 17 ноември 2011 11:55

  • 4386
  • 0
Жените минали през леглото на Кристиано Роналдо
© Интернет

Когато стане дума за красиви жени, Кристиано Роналдо е може би един от мъжете, които са се срещали с най-големите хубавици на планетата.

Той е бил с повече модели, актриси и певици от всеки друг спортист и може да се похвали с наистина впечатляващ списък сексапилни мацки, минали през леглото му.

Рафаела Фико



Въпреки че в момента е сгодена за звездата на Манчестър Сити - Марио Балотели, някога Рафаела се срещаше с Кристиано Роналдо. Италианската гърла се прочу с участието си в "Биг Брадър", също както много от спортните половинки в момента.

Ники Газиан



Ще дойде моментът, когато някоя красива манекенка на бельо ще каже "Не" на нападателя на Реал (Мадрид)… но това няма да е Ники Газиан. Хубавицата, която играе американски футбол по бельо, си призна, че е правила секс с Кристиано, а можем ли да го обвиняваме, че не го отрича?

Луана Белети



Много от футболните фенове в Европа сигурно са чували това име, защото Луана е по-малката сестра на бившата звезда на Челси Джулиано Белети. По времето, когато CR7 излизаше с нея, футболистът се подвизаваше в Манчестър Юнайтед. Сигурно му е било много хубаво да се среща със сестрата на своя враг на терена.

Альона Хайнс



Украинската красавица, която бе омъжена за английския милионер Джон Хайнс, не се поколеба да изневери на съпруга си с именития футболист. За нейно нещастие обаче, връзката й с Кристиано бе разкрита и мъжът й подаде молба за развод. Това обаче изобщо не притесни Альона, която не спря да се вижда с португалеца, макар че той се слави с кратката продължителност на връзките си.

Ким Кардашян



Ким Кардашян никога не е била само момичето на Реджи Буш (преди да се омъжи за Крис Хъмфрис). Тя бе жена, която си прави каквото си поиска, докато връзката й с него не я промени завинаги. Преди това обаче Ким се срещаше с Роналдо. Ако сега й е отдаде възможност да го направи пак, сигурно ще каже "Не". Не защото не иска, а защото Реджи така й е казал.

Исабел Фигуейра



През 2003 година Исабел лъсна на корицата на "MAXIM" и тогава започна кариерата й като модел. Тя се превърна в една от най-известните португалски манекенки и стана рекламно лице на много известни марки. Освен с позиране, Исабел опита късмета си в няколко телевизионни предавания. Точно по това време тя се е запозна с Кристиано Роналдо… Виждаме защо е избрал точно нея.

Парис Хилтън



Няма как светските хроники да не обърнат внимание на звездна двойка като Кристиано Роналдо и Парис Хилтън. Двамата се засекли в дискотека в Лос Анджелис, след което партито продължило в дома на сестрата на Парис - Ники. После нападателят и богатата наследница се появиха заедно няколко пъти и това събуди много вълнения сред папараците. Говори се, че именно Кристиано е причината Парис да развали годежа си с бейзболиста Дъг Райнхард.

Имоген Томас



Още една звезда от "Биг Брадър", която завърши в леглото на футболиста на Реал (Мадрид). Имоген бе голямата атракция в шоуто и използва това свое предимство при всяка удобна ситуация. Тя е зайче на "Плейбой" и всяка година се снима в календар. Пищните й форми са толкова разсейващи, че дори се чудим как изобщо можете да четете текста под снимката, но все пак… наслаждавайте се!

Джема Аткинсън



Джема Аткинсън се е срещала с повече известни футболисти от всяка друга жива жена на планетата. Сигурно е привлечена от тяхното уникално голямо его или пък от банковата им сметка. В никакъв случай обаче не се справя зле. Гърдите й са толкова големи, че няма нужда да харчи допълнителни пари за въздушни възглавници на колата си.

Нереида Гаярдо



Испанската манекенка, която всъщност се оказа… медицинска сестра. Нереида се запознала с Роналдо в нощен клуб в Палма де Майорка и любовта между двамата пламнала бързо. По едно време дори се говореше, че нападателят се е решил на брак, но всичко се оказа само слух, защото Кристиано сложи край на връзката им … с sms.

Летиция Филипи



Избраната за Мис Италия през 1994 година Летиция е причината за раздялата между Роналдо и Гаярдо. Тя е с осем години по-голяма от нападателя, но това никога не е било пречка за един истински плейбой. Говори се, че Кристиано и Нереида вечеряли заедно с италианката и нейния тогавашен партньор на яхта и тъкмо тогава започнал романсът между двамата. Футболистът засипвал Летиция със съобщения, докато миската най-накрая не склонила да излезе с него. Сигурно е било трудно решение!

Йоана Фрейтас



Португалската моделка също твърдеше, че получава любовни sms-и от звездата на Реал (Мадрид). Слух, който Кристиано се опита да опровергае, но след толкова изцепки и подобни истории наистина беше невъзможно някой да му повярва. По интересен е въпросът: "Защо го отрича?"

Ирина Шейк



Видяхте цял отбор мацки, но всичките - бивши. Време е да се срещнем с настоящата приятелка и годеница на Кристиано - Ирина Шейк. Красивата рускиня успя да намери начин бавно, но сигурно да влезе в сърцето на нападателя и да го държи далеч от мислите за други жени… поне засега.

Последвайте канала на

sportal.bg
4386 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини