Лейди Гага събира пари за благотворителност с голо селфи (снимка)

  • 10 януари 2016 07:36

  • 8272
  • 2
Лейди Гага събира пари за благотворителност с голо селфи (снимка)
© Getty Images/Guliver

Скандалната певица Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и годеникът й Тейлър Кини си направиха селфи голи за списанието "V Magazine", съопбщава Дарик.

Изпълнителката, която е гост-редактор на февруарския брой на известното издание, мотивира решението за публикуването на голото селфи с благотворителна кауза. Парите от продажбите на изданието с нейно участие ще отидат във фонд, информиращ хората за психични заболявания. Самата Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в разказа, че помолила годеника си да й помогне с проекта и той се съгласил.

На снимката се вижда как тя и Кини са се снимали голи пред огледалото. "Ние правихме любов върху платно в неделя в Чикаго. Ние правихме любов насред хаоса. Ние правихме любов насред тероризма. Ние говорихме как страдат хората по света, в който има толкова насилие. И ние правихме любов сред насилието", допълни Гага.

Всички средства от предажбите на тиража ще отидат във благотворителния фонд на звездата Born This Way Foundation.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8272 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.18 | 15:15

2
triabva da i se plati da ne go pravi
куку

2017.03.18 | 15:15

1
Абе тоз грозен жена кво ми нтересувъ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини