Асдис : Българките са като скелети

  • 06 ноември 2011 12:06

  • 5387
  • 4
Асдис : Българките са като скелети
© Интернет

Ледената кралица Асдис Ран e засегната от писанията по нейн адрес, че Гардар Гунлаугсон й е поставил ултиматум да отслабне, ако иска да го запази като свой съпруг в леглото си.

Блондинката от далечна Исландия не се смята да перфектно красива, но харесва начина, по който изглежда, за разлика от доста българки, които според нея доближавали вида на скелет, пише Hotarena.net

"С Гардар все още сме щастлива двойка и не преживяваме никаква трагедия. Къде да отидат всички жени, които са по-дебели от мен? И хората, които пишат подобни неща за мен, на какво учат младите момичета - че ако недебелеят, съпрузите им ще ги изоставят ли?!", бясна е Асдис пред изданието се, профилирало се да си пълни страниците с отричане на писанията на таблоидните издания - "Блясък".

И продължава да оправдава излишните си килограмчета:

"Често се забравя, че съм майка на три деца, че съм имала 3 бременности и съм родила по естествен път. След всичко това смятам, че формата ми е чудесна".

"Да, не съм перфектна, но предпочитам да изглеждам нормално, а не като някой скелет - в България вече има достатъчно от тях", констатира не без ирония Асдис.

 

Последвайте канала на

5387 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.30 | 20:16

4
Ако за западняците е нормално една жена да е 70 кила, за България не е. Не, че Асдис е грозна, ама това си е изцепка от класа нейното.

2014.03.30 | 20:16

3
ей заради такива к..ви няма да фалират химическите заводи - мамати рус боклук долен ....

2013.12.31 | 22:19

1
ama ako ti se sable4e i 6a svar6i6 za 3 sekundi
Ицо

2014.01.01 | 22:49

2
Разбира се, че за жена на тази възраст и три раждания изглежда много добре.Има какво да пипнеш без да се страхуваш,че ще се контузиш от някой щръкнал кокал,нито ще дрънчи когато я ч-каш все едно,че слушаш две костенурки когато го правят и накрая няма да се страхуваш, че ще се разпадне ако я подкараш малко по грубо

Добави коментар

Водещи новини