Слави взима сцената на Metallica

  • 19 септември 2015 07:18

  • 5177
  • 1
Слави взима сцената на Metallica
© Булфото

Масивна сцена, на която са се вихрили титани от калибъра на Metallica и AC/DC, ще ползват Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и „Ку-ку бенд” на концерта си идния петък. Съоръжението ще бъде пренесено с десет тира от Германия, а строежът му на терена на стадион „Васил Левски” ще продължи близо три дни, научи „Монитор”.

„Репетициите текат всеки ден. Сцената е най-голямата, или втората по мащаб в Европа. Концертът ще бъде наистина грандиозен! Този път от „Седем-осми” са обезпечили технически нещата на световно ниво”, сподели Деси Добрева. Певицата с ценз от престижния Bеrklее College of Music ще бъде сред гост звездите в спектакъла и със сигурност ще накара феновете да настръхнат с фолклорно изпълнение. Дали ще влезе във вокален двубой със Слави Деси не издава, но е факт, че бендът му ще заложи на парчета, които досега не са представяни на турнета. За 25 септември е насрочена и премиерата на парчето, което Трифонов е записал с ангелогласната Крисия.

Над 300 души се очаква да пазят гърба на шоумена на сцената, сред тях и Лили Йончева, която пристига от Лондон специално по повода. Преди време Слави анонсира намерението си да покани вносни звезди от ранга на Майкъл Болтън, но малкото време за организация на концерта не му позволила да ангажира никой.

Последвайте канала на

Novini.bg
5177 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2015.09.24 | 19:37

1
После защо терена не ставал за нищо !

Добави коментар

Водещи новини