Цеца изрита Галена и Преслава! Анелия ще подгрява сръбската звезда!

  • 19 август 2015 18:10

  • 12574
  • 2
Цеца изрита Галена и Преслава! Анелия ще подгрява сръбската звезда!
©

Фолк звездата Анелия е първата българска певица, лично избрана от сръбската легенда Цеца, която ще подгрява със 75-минутно пеене на живо под съпровода на бенд концерта на Величкович в Несебър, пише hotarena.

Сръбкинята оряза мераците на Преслава и Галена да бъдат подгряващите изпълнителки на представлението в морския град. Тогава обаче организаторите излязоха с контра-изявлението, че Анелия просто ще се нареди до другите две българки, преди Цеца да излезе на сцената.

В изпълненията на бившата съпруга на Коко Динев ще се включат куп музиканти, но те ще бъдат част от бенда на Величкович.

Събитието ще се състои на 21 август в Несебър, както отдавна стана ясно. Днес Цеца каца в Бургас с луксозния си частен самолет.

„Изключително се радвам, че отново ще преживея емоцията, с която ме зарежда българската публика. За мен е истинско удоволствие да пея за тях и да бъдем отново заедно в красивия Несебър“, сподели изпълнителката на „Кукавица“.

Цеца идва заедно с цялата си фамилия. Звездното семейство ще бъде настанено в 5-звезден хотел с панорамна гледка към стария град на Несебър, който е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Последвайте канала на

Novini.bg
12574 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2015.09.15 | 13:50

2
Поредно унижение за Пайнер и двете кифли.
mmm

2015.09.12 | 22:43

1
Каква е връзката между това, че Цеца идва заедно с цялата си фамилия, а стария град на Несебър е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Добави коментар

Водещи новини