Екс-Гонзовица: Правихме секс с Божинов пред 300 души

  • 31 март 2015 07:01

  • 9756
  • 5
Екс-Гонзовица: Правихме секс с Божинов пред 300 души
© Булфото

Плеймейтката Светлана Василева реагира бурно на клюките, че е новото гадже на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Изкусителката, станала известна преди години като Гонзовица заради връзката си с друг футболист – Георги Иванов-Гонзо, опроверга с насмешка информацията за връзката си с бившия на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

„Да, наистина бях с Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и дори го направихме пред над 300 души”, обяви саркастично пред Blife Светлана Василева.

През уикенда тръгна слух, че след мача с Италия футболистът е прекарал нощта в обятията на блондинката. Вечеряли в романтичен ресторант, след което се пренесли в луксозен хотел. По този повод Светлана коментира: „Нека уточним, че г-н Божинов може и да е женен, но вече е необвързан. Но с този факт очевидно г-жа Лозанова не може да се примири, нито пък нейните лакеи, които, слугувайки й ежедневно, забъркват всякакви хора от обкръжението на втръсналото на всички семейство във всевъзможни интриги. Виновен й беше Азис, Преслава също, а сега и аз.”

Василева обясни, че е прекарала съботната вечер в компанията на фотографа Георги Малев и фолкпевицата Яница. Като доказателство тя посочи снимка в профила си във Facebook, на която се е тагнала точно по време на мача.

Новината за разрива между Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и съпругата му Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През гръмна преди 10-ина дни. Експлеймейтката и настояща водеща на тв таблоида „Папараци” първоначално отричаше за проблеми в семейството си, но после потвърди, че вече не е заедно с футболиста.

Според слуховете Божинов хванал половинката си в изневяра и затова решил да поиска развод.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9756 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
J.J.

2017.11.18 | 19:55

5
Пълни Миндили...

2015.04.07 | 15:01

2
Държава в която курвите и простаците са елит.
не син

2015.04.07 | 18:04

4
Ето тази е истинска пача !
Един

2015.04.07 | 18:03

3
Държава в която управляват, мутрите, к-урвите, доносниците, и циганите!!!
Иван

2015.04.06 | 15:17

1
мале тая милата колко е грозна, все едно е родена от дупе

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини