Селена Гомес заби арабски бизнесмен (снимки)

  • 05 януари 2015 11:21

  • 4440
  • 3
Селена Гомес заби арабски бизнесмен (снимки)
©

Селена Гомес изпрати старата и започна новата година с истинска приказка. Младата певица откри своя принц в Дубай и по всичко личи, че той умее да я прави щастлива. Късметлията е бизнесменът Харит Букхаш.

Той има успешна кариера и е талантлив мениджър в Дубай, който освен всичко останало поддържа близки взаимоотношения със звезди като Уил Смит и Алиша Кийс.

29-годишният Харит глезил Селена и се отнасял с нея като с истинска принцеса, твърдят близки до певицата източници. Според тях Селена се разтапяла от вниманието, с което я обграждал арабският чаровник и била изключително благодарна на приятелките си, че са я убедили да прекара празниците в Дубай.

Сега става малко по-ясно, защо бившото й гадже Джъстин Бийбър така демонстративно показваше новия си частен самолет. Близки на тийнидола тогава споделиха, че Джъстин опитвал да привлече вниманието на Селена и да я впечатли, но с тази конкуренция... е, може поне да опита.

Instagram-профилът на Селена действително показва, че певицата се справя с любовната си мъка повече от добре. В Арабските емирства чаровната брюнетка се сдоби освен с нова романтична тръпка и с много нови приятели.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4440 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.01.12 | 10:38

3
To kravta voda ne stava ! Mangalskoto si gi privlicha,kvo chudno ima tuka,che chak novina bilo !

2015.01.12 | 10:38

2
Arabin i meksikanka-cigani !
Кико

2015.01.12 | 10:38

1
Срещу колко долара го е забила?

Добави коментар

Водещи новини