Майката на Вулева дошла в България по любов, бъркали я с Лили Иванова

  • 01 ноември 2014 19:37

  • 6709
  • 3
Майката на Вулева дошла в България по любов, бъркали я с Лили Иванова
©

Във вените на Людмила Захажаева има синя кръв, защото тя е дъщеря на истински руски аристократи. Затова понятието ВИП или по-точно елит не е чуждо за нея.  Това разкрива пред “Труд” една от най-близките ѝ приятелки, но отказва да разкрие подробности. Трите с дъщерята на Людмила - тв водещата Албена Вулева, се познават повече от 10 години и често се срещат на кафе и разходка.

Рускинята беше вкарана във “ВИП брадър” като гост съквартирант. Тя предизвика интереса на продуцентите на шоуто, докато защитаваше дъщеря си Албена на едно от живите издания, и 2-3 дни по-късно се озова в Къщата. Още с влизането си там, нарамила на ръце любимеца си Исай от породата кавалер кинг чарлз шпаньол, преобърна всичко надолу с главата. Тя веднага предупреди съквартирантите да не се заяждат с нея, за да не си изпатят. След като се появи в пълната си екстравагантност сред ВИП-овете, Влади Въргала се изказа “Човечеството се сърди на Албена Вулева, а тя не е виновна за нищо.... Виж какво детство е имала”.

Преди дни Люси и фолк певицата Кали заформиха грандиозен скандал, който за малко да стигне до ръкопашен бой. “Бия много жестоко, бия така, че няма да станеш”, заплаши я Люси. Кали пък тръгна след нея, като пръскаше с дезодорант, защото ѝ миришело.

Захажаева е родена в Санкт Петербург, Русия, но дошла в България заради любовта към бащата на Албена. Според едната версия той е военен, според другата - филолог. Изоставил е семейството им още докато Албена е на 3-4 години.

Не е вярно, че Люси е била тормозена от мъжа си, твърди нейната приятелка. Людмила не е човек, който може да бъде тормозен, ако нещо не ѝ харесва, става и си тръгва, или пък прави така, че дразнителят си тръгва, добавя приятелката.

Преди време Люси често пътувала при роднините си в Русия, където оставала за месец-два, но в последно време разредила гостуванията си.

Завършила е дефектология - наука за развитието, възпитанието и обучението на деца с различни недостатъци.

Като вредни свои навици определя пушенето: “От време на време, не е стабилно”. И въпреки че в Къщата често може да бъде видяна с цигара в ръка, гледа да не прекалява с повече от кутия на ден.

За себе си казва още, че е “четяща, пееща, спортуваща, но не чак маниачка”. Приятелите ѝ допълват, че не е човек чревоугодник и не обича да губи много време из кухнята. Предпочита разходките из парка с четирикракия си любимец.

Любимата музика на Люси е джаз и рок. В Къщата блондинката показа и че обича да си припява. Единствената, която не си е изпатила досега от острия ѝ език, е джаз певицата Камелия Тодорова, на която Люси открито обяви, че се възхищава.

Приятели на Захажаева разказват, че преди години тя се е занимавала с театър, музика и рисуване, но в крайна сметка те останали само в сферата на нейните хобита. Заради фината си фигура и дългата си руса коса много хора са се припознавали в нея за Лили Иванова. За последно това се случило преди месец - двама младежи се посбутали, докато минавала край тях, шепнейки, че това е примата на БГ естрадата.

Тя е ексцентрична и егоцентрична, прави каквото пожелае и има самочувствието за това, казва още нейната приятелка.

Тази жена въобще не е луда, тя просто е влязла в една роля, която ѝ върши работа, смята психологът на шоуто Ани Владимирова. Според нея Люси е изключително стабилна и осъзнава, че е странна птица, но това не ѝ пречи да го използва, за да доминира над околните.

Според психопрофила, изготвен на рускинята, тя се владее отлично, но не на всяка цена, като потиска много дълбоко тежко минало или разочарования. За да преодолява трудностите, които е имала, тя се е превърнала в машина, в ролята, която играе, показва още психологическият профил на Людмила.

Последвайте канала на

Novini.bg
6709 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Рефер енд Ум

2014.11.25 | 14:41

3
Тази е наследничка на дворяни толкова, колкото аз съм наследник на цар Симеон ВЕЛИКИ! „ Пък, като се замисля, може и да съм?!!!!
Гери М

2014.11.25 | 14:41

2
Как пък всяка руска измет довлекла се в България е с благородно потекло?! Айде да спрете с фаворизирането на тия две парцалани,че и аз ще взема да стана роднина на кралица Елизабет!

2014.11.25 | 14:41

1
Дърта ку,ва с голямо самочувствие !!!

Добави коментар

Водещи новини