Гледането на порно ще Ви направи по-щастливи (18+)

  • 30 октомври 2014 12:37

  • 56264
  • 2
Гледането на порно ще Ви направи по-щастливи (18+)
©

Порното ще се окаже трети партньор в леглото на всяка двойка, както показват и последните изследвания.

Може да не говорите за него, дори да го отричате, но споменът от хисторито в интернет ще покаже, че съвсем скоро сте гледали "Backdoor Sluts 8".

Колкото и да се опитваме да избягаме от клишето и притесненията, сексолозите искат точно обратното и дори приканват двойките към откровеност.

Признанието определено няма да бъде негативна реакция, както мнозина смятат, защото при откровените зрители се наблюдава подобрение в отношенията и повишаване на сексуалните удоволствия в леглото.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
56264 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
национал социалист

2017.04.08 | 19:49

2
Ние от Атака жулим само чекии така че не ни интересува нищо друго освен гей-порно
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2017.04.08 | 19:49

1
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. СЕга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

Добави коментар

Водещи новини