Алекс Раева: Златка и Лили Иванова на една страница, възмутително!

  • 27 септември 2011 07:34

  • 3676
  • 2
Алекс Раева: Златка и Лили Иванова на една страница, възмутително!
© Интернет

"Преди 10 години търсех и се радвах на славата. Сега тази суета ме натъжава. Всички искат да са известни, но се питам защо. Някои наши звезди не могат да съберат пари, за да си платят парното. Други сякаш са взети на подбив.

Как може Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи да е на една страница със Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че. Това ме възмущава", споделя за първи път пред "168 часа" звездата от новия български сериал "Седем часа разлика" - Алекс Раева.

Певицата е убедена, че новият филмов проект ще грабне моментално родната публика, тъй като темите в него са много близки до хората.

"В сериала играя по-скоро себе си, въпреки че героинята ми е много по-смела и решителна от мен. Направо си е невъзможно да успееш да пробиеш като певица на един толкова необятен пазар, какъвто е американският", характеризира героинята си Алекс.

Последвайте канала на

3676 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.10.01 | 17:01

2
И защо да не са на една и съща страница ? И двете са меркантилни, и двете са способни на всичко за пари ! А каква е разликата между двете ? Едната е млада и не чак толкова злобна !
ceco

2011.10.01 | 16:58

1
MAI MALKO SE POIZXVARLI

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини