Новата сексикона на Русия: Искам Благо!

  • 13 май 2014 17:43

  • 11097
  • 4
Новата сексикона на Русия: Искам Благо!
©

Русокоса сексбомба №1 в Русия пожела да се запознае с българския футболист Благой Георгиев. Моделката Оля Абрамович, която е определяна за новата Ирина Шейк, говори пред "България Днес".

Мацката с огромни гърди призна, че е фенка на отбора "Амкар" (Перм), където играят няколко български футболисти. Освен Благо там са още Георги Пеев, Захари Сираков и Петър Занев. Оля взриви социалните мрежи в последните месеци с предизвикателните си снимки и събра милиони последователи.

"Никога не съм била в България, но може би ще дойда на почивка. Ласкае ме това, че в Русия ме определят като новата Ирина Шейк. Аз също харесвам футболистите като мъже, но не мога да кажа, че съм луда по тях", разкрива манекенката с популярната фамилия Абрамович.

"Родена съм в град Перм и съм фенка на местния отбор "Амкар", където играят доста българи. Истината е, че не се познавам с Благой Георгиев. Кой знае - един ден може пък и да станем приятели. Той е хубав мъж", казва Оля в разговор с вестника.

"Много хора си мислят, че имам някаква роднинска връзка с Роман Абрамович (смее се). Всъщност не го познавам, дори не съм го виждала на живо. Занимавам се с мода от 17-годишна. Най-много харесвам косата и очите си. Мечтая за това да се реализирам в кариерата си и да създам семейство", разказва още блондинката. Тя не крие симпатиите си към
българо-руската връзка в тениса. Благо Георгиев може да бъде изкусен от манекенката

"Мария Шарапова и вашият Григор Димитров изглеждат много сладки. Двамата са мила двойка. Не знам дали и аз бих си хванала българин за гадже просто защото засега не познавам български мъже", откровена е Абрамович. Попитахме я и какво мисли за конфликта в Украйна. "О, какъв въпрос! Не харесвам политическите от тях. Така че и по въпроса с полуостров Крим моето мнение е неутрално. Пожелавам българите да вярват в себе си и да преследват своите мечти", обобщи изкусителната рускиня.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
11097 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Kolio

2015.04.15 | 22:54

4
много слаба бе, ама би и разпорил путарата, направо пушилка ще се вдигне и накрая ще загасим пожара с мъжко мляко

2015.04.15 | 22:54

3
а аз искам да й бръкна в пичока на дълбоко чак до лакътя

2015.04.15 | 22:54

2
Перфектно...
mmm

2015.04.15 | 22:54

1
Mяза на Албена Вулева и харесва Благо Джизъса, ашколсун.

Добави коментар

Водещи новини