Черната Златка ще е новото лице на "The BirdCage Show"

  • 31 август 2011 09:09

  • 4712
  • 0
Черната Златка ще е новото лице на "The BirdCage Show"
©

През изминалата седмица в интернет пространството плъзнаха слухове, че една от най-известните ни плеймейтки ще бъде лице на еротичното-арт шоу "The BirdCage Show".

Сред заподозрените зайчета бяха Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че и Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо.

Дълго пазената тайна беше разплетена, когато потърсиха за коментар Валентин Кулагин. "Вече мога да съобщя името на звездата на шоуто ми и това е Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо. Със Злати много си паснахме, тя е невероятно отговорна и наистина иска да се изяви в една по-различна светлина. Идеята на шоуто е да покажем съвременната и независима жена, която е способна да се бори с трудностите по пътя си сама. Тя е свободна и уверена в себе си, силна жена и съм сигурен, че е най-подходящата красавица, която ще оконтури идеята ми." - коментира Кулагин.

Припомняме, че не отдавна предишното лице на шоуто беше Галина Димитрова, известна с това, че е протеже на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

Последвайте канала на

sportal.bg
4712 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини