Глория се сгоди

  • 04 март 2014 08:16

  • 14324
  • 2
Глория се сгоди
© Булфото

Попфолк примата ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в се сгоди, съобщи "Всеки ден".

Певицата се е взела с тайнствен мъж, с когото въртят любов от 4 години. Най-накрая чалгаджийката се носи успешно на крилете на щастието, след като дълго време мечтаеше да се види отново в бяло.

"Това е най-хубавото събитие, което ми се е случвало за последните години. Толкова съм доволна, че успях да опазя връзката ни от медийното внимание и пресата. Изцяло съм обърнала очи към бъдещето, открих истинската си любов", споделила пред приятели ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в. Според слуховете бъдещият жених на звездата е известен музикален продуцент. Съдейки по бижуто, с което е "вързал" чалга дивата, явно е и доста богат човек, шушука се из коридорите на телевизия "Планета".

ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в веднага се изфукала на колежките си с уникалния и елегантен годежен пръстен, за който споделила с нескрита гордост, че струва "скромната сума" от 10 бона. Бижуто определено хванало окото и накарало по-алчните й приятелки да засвяткат с очи от завист само при вида му. При всички положения щастливецът е доста добре обезпечен материално, щом има възможност да даде толкова скъп залог за любовта си. Не че ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в би могла да си избере друг, след като многократно е заявявала, че е жена само за богати мъже.

"Истината е, че те са много влюбени и се вълнуват от следващата стъпка в своите отношения. ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в е убедена, че за любовта граници няма и изглежда много щастлива. Радваме се заради нея, защото тя наистина е добър човек, но досега просто не й вървеше в личния живот", споделят близки до звездата.

След като се разведе скандално с бившия си съпруг Илия Загоров, фолк дивата преживя много неуспехи в личния си живот. Илия я проклел, след като разбрал, че иска да се разделят, и певицата го приела много лично. На шега или не, клетвите на Загоров явно действат, защото през всички години, откакто са разведени, ГлорияГлория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в нямаше нито една сериозна връзка. Певицата се луташе от мъж на мъж, като така и не можеше да намери своята половинка, завършва изданието.

Последвайте канала на

Novini.bg
14324 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.09.28 | 10:26

2
Ne e sigurno...liubov li e ili...parichkite mu,sled kato e tolkova vajen prustena ot 10 000 bona..?
dgd

2017.09.28 | 10:26

1
курва

Добави коментар

Водещи новини