Златка Димитрова и „Мис Дупе” се забъркаха в гол скандал

  • 22 август 2011 06:34

  • 15923
  • 4
Златка Димитрова и „Мис Дупе” се забъркаха в гол скандал
© интернет

Няколко български красавици, сред които най-известната е мис Плеймейт 2009 Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо, фигурират в каталог на чуждестранен сайт с голи модели.

Има съмнение, че това е параван на портал за компаньонки, тъй като сайтът е платен. Той не е с типично порнографско съдържание, а е рекламиран като конкурс за еротични модели от цяла Европа. Едно от условията за участие в него е моделките да се снимат, както майка ги е родила, пише hotarena.bg.

В стремежа си да открият най-сексапилните и красиви европейки фотографите на сайта, който е базиран в Рим, обикалят столиците на Стария континент и във всяка една от тях снимат по 6 момичета. След публикуването на сесиите в сайта неговите членове гласуват и в края на всеки месец се излъчва победителката.

На годишния конкурс се класират призьорките от отделните кръгове, 12 на брой, а той се излъчва на живо в интернет. Наградата за първата е 50 хиляди евро, а за подгласничката – 25. Освен Златка и друга по-известна българка е печелила еротични конкурси у нас. Става въпрос за носителките на титлите "Мис Дупе" Биляна Йотовска и Кристина Димитрова. Последната спечели и световния конкурс Miss Sloggi, който е на известна марка бельо.

Въпреки, че сайтът не е в типичния смисъл на думата "порно", хора, запознати с подобен род конкурси, подозират, че той е просто параван на каталог за платени момичета, пише hotarena.bg, без да уточнява защо възникват такива съмнения. За момичетата се гласува само от членове, допуснати след плащане с кредитни карти. Конкурсите се излъчват в интернет също само за хората, които предварително са си платили. Кристина Димитрова, другата миска с най-секси дупе, се подвизава в сайта с прякора “Франческа”

Част от нейната сесия също е заснета на НДК, след което бившето гадже на водещия Наско Михайлов се кърши върху плюшена лежанка. "Съблазнителната Франческа с гарвановочерни коси се гордее с най-тънката талия", пише в профила й.

Останалите три момичета не са толкова известни - Поли, Марина и Силвия Димитрова-Бахати. Те имат нещо общо - всичките са танцьорки в шоуто The Secret Garden. Дали точно кръшните им изяви не са станали причина те да се превърнат в мишена на подобен тип сайтове, питат се от blife.

Последвайте канала на

15923 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
severin

2014.08.11 | 19:51

4
Как да върви напред тази държава като се обръща такова внимание на тези проститутки!
Димитрийка

2014.08.11 | 10:26

3
Абе една хубава "МИСКА"като госпожица Златка Димитрова едва ли ще и навреди този скандал... по-скоро и се вдига рейтинга.
ДАРКВЕЙДЪР

2014.08.11 | 10:26

2
Абе бастун, такива етикети може да слагаш на майка си и на сестра си, без да имаш доказателства !!!
Таня

2014.01.26 | 15:05

1
Аман от простотии........Сега и други забъркани в тази боза

Добави коментар

Водещи новини