Лейди Гага ще изнесе концерт в Космоса през 2015 г.

  • 07 ноември 2013 20:06

  • 2886
  • 3
Лейди Гага ще изнесе концерт в Космоса през 2015 г.
©

Американската поп звезда Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в ще бъде първата изпълнителка с концерт в Космоса, съобщава изданието "Гардиън", като се позовава на разпространилата се информация, че певицата се готви за шоу в стратосферата на борда на кораб на "Върджин Галактик" през 2015 г..

Списание US Weekly допълва, че авторката, която тази година издаде нов албум на име Artpop, ще изпълни една песен на живо от Космоса по време на високотехнологичния музикален фестивал Zero G Colony в Ню Мексико.

"Тя трябва да репетира гласа си около месец заради атмосферата", допълва списанието, пише dnevnik.bg.

Засега изпълнението е насрочено за третия ден от фестивала и то по залез слънце. Това ще е около шест месеца след първия търговски полет на "Върджин Галактик".

Макар все още да няма потвърдена информация и подробности около изпълнението, вътрешен човек от обкръжението на Гага допълва, че певицата ще вземе със себе си своя "звезден екип", както и че си е направила "пословична" застраховка живот.

В четвъртък Гага написа в "Туитър" профила си, че за нея е "чест да продуцира събитието, до което остават две години". Тя допълва: "На 11.11. ART MUSIC FASHION + TECHNOLOGY експлоадират в полет #ARTPOP".

Оперната певица Сара Брайтман също се подготвя за полет на борда на "Върджин Галактик", тренирайки с руски космонавти за своето 10-днешно пътешествие до Международната космическа станция през октомври 2015 г.. Там тя възнамерява да запише песен. Тя ще бъде осмия в света космически турист. Първият такъв бе американецът Денис Тито през 2011 г..

Докато се смята, че изпълнението на Гага ще е първото по рода си, то това съвсем няма да е първият случай, в който музикална поп звезда предприема космическо пътешествие.

Мечтата да полети в Космоса на Ланс Бас от групата 'N Sync миналата година се провали, след като Руската космическа станция уведоми НАСА, че той няма да може да лети до международната космическа станция, тъй като телевизионните продуценти, които са възнамерявали да направят документален филм за това приключение, не са успяли да съберат необходимата такса от 20 млн. долара.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2886 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Иванов

2013.11.27 | 13:10

3
Публиката сигурно ще бъде някоя друга комета или астероид :D

2013.11.22 | 13:09

2
Завръща се пред родна публика.
марто ръчката

2013.11.17 | 11:25

1
ххахаааааааххахахахахахахххххххааххаахахахахахахахахахахахахахахахахаххааххахахахахахахааххахахахахахахахахахахахахахахааххаахахахахахахахахахахахахахахахаххааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Добави коментар

Водещи новини