Ирина Флорин направи стриптийз на съквартирантите си

  • 29 октомври 2013 21:17

  • 9256
  • 2
Ирина Флорин направи стриптийз на съквартирантите си
©

Край със скромната Ирина Флорин! Тази вечер във ВИП Брадър певицата остави всички задръжки и си хвърли дрехите с страстен танц.

Съквартирантите бяха много приятно изненадани, заформиха си купон и промениха мнението си за Ирина. Сега тя е любимка на всички в къщата.

Финалът на шоуто наближава и може да станем свидетели на още по-горещи изпълнения.

Пламен Медаров се оказа най-голямата издънка на интелектуално ниво във всички сезони на "ВИП брадър" до този момент. Той не знаеше името на Левски, къде е написал Тодор Каблешков "Кървавото писмо", кой е вътрешният ни министър, кой пее “Панаири” и къде се намира Асенова крепост. "Откъде да знам?! Аз съм завършил с четворка гимназия и всъщност се оказа, че знам страшно много", заяви нагло Пламен.

"Този е мегамалоумен! Как може да не знае, че при цар Симеон е бил “Златния век”?! И се бори за финалист във “ВИП брадър”?!", възмущаваше се Ваня Червенкова на секундата след излизането на Пламен от изповедалнята.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9256 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
d

2013.11.07 | 13:02

2
Само чрез стриптийз биха я приели в групата на мутресите Отвратително
DEVIL-JIN

2013.11.06 | 14:45

1
Хареса ми как Пламен умишлени ги накова като се направи че не знае трите имена на Левски,видяхте ли какви панаири станаха заради това,това момче прави голямо шоу катo им го набутва на тези измислени звезди.

Добави коментар

Водещи новини