Надарена порноактриса обслужи 84 курсанти

  • 12 август 2011 07:07

  • 8320
  • 4
Надарена порноактриса обслужи 84 курсанти
© интернет

Руската порноактриса и певица Катя Самбука постави световен сексрекорд. В продължение на 4 часа тя беше обект на орални ласки от 84 доброволци, курсанти от военно училище. По време на „експеримента“ те имали право да се самозадоволяват.

Подобен рекорд през 1995 г. поставила азиатската порноактриса Анабел Чонг. Тогава за 10 часа тя беше обслужена от 70 мъже.

Самбука твърди, че до този момент обект на подобни рекорди са били само мъже и тя е първата жена, която организира оргазъм маратон. За оралната оргия бил специално нает кораб, а съпругът на Самбука ­ порнорежисьорът Боб Джак, заснел всичко на видео.

Междувременно Самбука стана обект на скандална популярност още няколко пъти това лято. Тя се появи гола на концерта си в Минск, а малко по-късно клип на нейна песен беше отстранен от YouTube, заради твърде откровено порнографското съдържание.

Последвайте канала на

8320 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
СТАЛИН

2014.04.14 | 16:46

4
евала голям фен и почитател сам на порно звездите те правят голямо густо повервайте ми каза мечо пух исстината е в порноиндустрията ще ви препоръчам да гледате порно канала привате спайс ноу стоп
!

2012.03.24 | 19:40

3
Заповядайте в най-новата социална мрежа WAZZUB - първата истинска глобална общност, която плаща на своите членове. Моля, кликнете върху следния линк: http://signup.wazzub.info/?lrRef=2a3c3723 за да научите повече и при ваше желание да се регистрирате.При положение,че не ви се изписва като линк,просто го копирайте и заредете в браузъра си. Калкулаторът който са сложили от най-новата социална мрежа WAZZUB показва,колко минимално усилие е нужно да направите за една сума, която получават хора с образование и късмет в България, и която вие ще получавате до живот. М Н О Г О В А Ж Н О:===>>> СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ,ПОТВЪРДЕТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ЛИНКА,КОЙТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ПОЩАТА ВИ ОТ WAZZUB.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,НАКРАЯ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКО,В СМИСЪЛ ВСЕКИ ЕДИН ДОЛАР КОЙТО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ,КАТО СТЕ ПОКАНИЛИ НЯКОГО. Пример каните 5 човека да се регистрират от вашият линк,те от своя страна поне по още 5-ма,които след като направят същото като вас,и така до 5-то ниво.Резултатът е този,че след стартът на 9 април тази година вие ще получавате близо 4000$ месечно без да правите повече каквото и да е за целта и то до живот.Представете си какъв би бил ефектът,ако се позанимаете доста повече.А при съвсем минимални усилия може да имате и 100-200$ на месец,Вие избирате!!! Не забравяйте няма какво да губите,освен свободното си време. Сещате ли се за някога, за по-полезно и доходоносно прекарано свободно време? Аз лично не. Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=2a3c3723
bati Vesko

2012.03.24 | 18:15

2
Evala!!!... nooo radostta i nqma da e zadulgo...se6tam se za dvama deto skoro 6te podobrqt rekorda i... kazvat se bratq Yuzeirovi...:)))) Tqh puk kuv KUR gi 4akaa !!!! Mnogo hora im se to4at gledam...:P:)))))))
Samuilov

2012.03.24 | 07:25

1
Ами с кур санти това не е проблем. По таз причина рекордът да не се признае!

Добави коментар

Водещи новини