Райна показа тяло-мечта

  • 24 юли 2013 14:26

  • 9864
  • 2
Райна показа тяло-мечта
©

Фолк певицата Райна за пореден път предизвика пожар в мрежата. Изпълнителката сподели снимки, на които се къпе в басейна.

На тях фолк дивата демонстрира забележителна фигура. И показа истинско тяло-мечта. Снимките предизвикаха истински фурор, а феновете на Райна заявиха, че е по-хубава дори от колежката си Андреа. Преди година русата фурия се излегна по бански в басейна, а плажната й фотосесия предизвика истерия в мрежата.

Вижте снимките  ТУК.

Фолк певицата Райна за пореден път предизвика пожар в мрежата. Изпълнителката сподели снимки, на които се къпе в басейна. На тях фолк дивата демонстрира забележителна фигура. И показа истинско тяло-мечта. Снимките предизвикаха истински фурор, а феновете на Райна заявиха, че е по-хубава дори от колежката си Андреа. Преди година русата фурия се излегна по бански в басейна, а плажната й фотосесия предизвика истерия в мрежата.

Прочети повече на: https://woman.hotnews.bg/n/rajna-pokaza-tyalomechta.25395.html

Последвайте канала на

Борислава Борисова
9864 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.05 | 11:33

2
"...че е по-хубава дори от колежката си Андреа" WTF ?! Андреа мяза на трав****ит не може да стъпи и на малкия пръст на Райна ....
2

2013.08.03 | 13:21

1
Много важно да ли Райна е красива или не .Дреме ми. И за какви фолк диви говорим-чалгаджийки.Махни им сьпровода и виж за какво става вьпрос.Пьлна пародия на певци.

Добави коментар

Водещи новини