Последно: Аштън Къчър в "Двама мъже и половина"!

  • 16 май 2011 16:59

  • 4292
  • 0
Последно: Аштън Къчър в "Двама мъже и половина"!
©

Вече е потвърдено официално: Аштън Къчър е новата звезда в "Двама мъже и половина"! Новината бе разпространена от СиБиЕс, предаде "Пийпъл".

"Не мога да заменя Чарли Шийн, но ще си скъсам г**а, за да забавлявам хората”, казва 33-годишният актьор.

"Ние сме късметлии, че имаме толкова талантлив, жизнерадостен и просто изключителен човек в нашето семейство”, каза продуцентът на шоуто Чък Лори.

Чарли Шийн не пропусна да коментира новината:

"Къчър е съкровище и брилянтен комедиен актьор... О, почакайте, аз също!”, каза Чарли и допълни, визирайки работата с продуцента Чък Лори: "Радвай се на планетата Чък, Аштън! Там няма въздух, смях, лоялност или любов!”Другият "цял мъж” в сериала Джон Крайър също пусна изявление, в което благодари на Чарли Шийн за всичките години съвместна работа и сподели, че няма търпение да работи с новия си колега. "Искам да изкажа огромната си благодарност към Чарли Шийн за осемте страхотни сезона. Много се гордея с работата, която свършихме заедно и ще ми липсва. Но също така нямам търпение за това ново начало. Аштън е изключително талантлив и присъствието му ще е ценно за шоуто. Ние сме стари приятели от дните, когато и двамата бяхме модели и двамата нямаме търпение да бъде оценен нашия комедиен талант, встрани от нашата изключителна физическа красота”, пошегува се Крайър.

След като не остана място за спекулации относно заместника на Чарли Шийн, започнаха спекулациите с размера на хонората на Аштън Къчър. Според информация на сп. "Пийпъл”, актьорът ще взима между 650 000 и 750 000 долара на епизод. За сравнение, Чарли Шийн печелеше по 1.8 млн. долара на серия.

4292 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини