Кали едва не се потроши заради салфетки

  • 26 април 2013 09:30

  • 5092
  • 4
Кали едва не се потроши заради салфетки
© Булфото

Фолкпевицата Кали за малко да се потроши, след като се спъна в салфетки, пише "България Днес".

Изпълнителката се строполи по стълбите на столично заведение, но за късмет се размина без сериозни наранявани.

Конфузната ситуация се разиграла в дискотека на пъпа на София. След полунощ Кали се появила за музикалната си изява и се качила на миницсената в средата на бара. По традиция в този клуб изпълнителките биват посрещани с т.нар. "снежна буря", която представлява мащабно хвърляне на стотици салфетки. Хартиените късове буквално засипали фолкпевицата, която трудно можела да вижда феновете си. Още по-трудно й било да се ориентира в обстановката, защото загубила представа за пространството. В критичния момент изпълнителката стъпила накриво и паднала по стълбата, скрита от разхвърляните салфетки.

Хвърлянето на салфетки и бонус изживяване в родните чалга заведения, което създава допълнително настроение, пише още изданието. Вероятно обаче Кали не се е почувствала добре от строполяването, защото се е прибрала веднага в гримьорната си.

Служители на заведението старателно почистили пода и едва тогава фолкдивата се върната на сцената, за да продължи с кръшните си изпълнения.

Традицията да се хвърлят салфетки в заведения идва от Гърция. В Южната ни съседка обаче мятат листа от рози или цветове на карамфил. У нас се преминава на по-евтиния вариант от книжни късове.

Бизнесът със салфетки е доста печеливш, защото един пакет се продава средно за 20 лева в дискотеките.

Последвайте канала на

5092 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
kingri

2014.04.18 | 21:32

4
umri ve kovra tupa grozna spri taq chalga ma koza
nqkoq

2014.04.18 | 21:32

3
Ами да селяния си е,защото само селската сган ходи по дискотеките,нормалните хора,не се правят на кифли или псевдо плейбой ,за да впечатлят някого,те разпускат някъде на по тихи места като ресторанти,вилички,инвестират парите си в приятни спомени и изживявания,а не в леопардови щами и селски изпълнения ...

2014.04.18 | 21:32

1
Тва с тия салфатки е такава груба селяния, че едва ли може да е бъде по-зле.
Софиянеца

2014.04.18 | 21:32

2
сигурно, защото завиждате, че си хвърляме парите по салфетки...

Добави коментар

Водещи новини