Порноактриса преподава оргазъм в университет

  • 13 февруари 2013 14:32

  • 4673
  • 3
Порноактриса преподава оргазъм в университет
©

Университетът на щата Илинойс нае порнозвездата Ани Спринкъл да води занятия по изкуството на секса и оргазъм.

Актрисата в течение на една седмица разказва на студентите за професията си, опита си в киноиндустрията за възрастни и начините за постигнае на върховно удоволствие при полов акт. Програмата също включва и курса "Екосексология", лекции за безплатните медицински услуги на уролози и гинеколози, и показване на филма "Учудващият свят на оргазма на Ани Спринкъл".
След теоретичната част ще има практическо прилагане на наученото. Оргии в аудиториите не са предвидени, а бъдещите висшисти ще трябва самостоятелно да постигнат удоволствието от половия акт оставени на собствените си ръце.

Спринкъл не е единствената звезда на порното, която реши да промени амплоато си. Нейната колежка Коко Браун, Honey Love, изяви желание да стане първата чернокожа и първата представителка на своята професия, която да излети в Космоса.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4673 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
prirodno inteligenten

2013.03.08 | 04:58

3
Ей тва "учат" българите в чужбина. Някой от тях се върнаха и станаха министри- резултатът е налице. Не, че родното образование е по- добре, нали и то е по тоя шашав образец.

2013.02.22 | 16:54

1
Спомням си, един разправяше как в Сорбоната взели от месарницата волска глава и се учели как да се съешават с нея... било изкуство, било чувство и възторг, толкова възвишено, aрт!

2013.02.26 | 08:53

2
Какво искаш за Свети Нафталин ? - Дънково якенце за телефончето ми да не измръзне ха ужас

Добави коментар

Водещи новини