Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър са с най-добри маниери

  • 14 декември 2012 14:36

  • 1966
  • 2
Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър са с най-добри маниери
©

Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър за втора поредна година бяха провъзгласени за звезди с най-добри маниери, предаде БТА.

Двамата певци бяха отличени за своето добро възпитание от Американската национална лига по младежки етикет миналата година, а сега отново оглавяват класацията й. Директорката на Лигата Ан Уинтърс похвали Тейлър Суифт за това, че "вдъхновява младите хора както със своята музика, така и с изисканите си маниери". Тя изтъкна и благородството, с което тя се отнася към своите фенове. Суифт била пример за подрастващите с достойнството, с което твори своята музика и безупречната си репутация.

Бийбър също бе отличен за уважението му към почитателите. В същата категория бяха отличени Даниъл Радклиф и Мат Деймън за позитивните модели на поведение, които предлагат на своите последователи.

Отличие получи и херцогинята на Кембридж Кейт за благородното й поведение под светлината на прожекторите, но поведението на принц Хари бе заклеймено от младежката лига като срамно – той бе обявен за "човека с най-лоши маниери за 2012 г." за "опетняване на престижната му титла".

Последвайте канала на

1966 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Георге

2013.04.03 | 14:50

2
Из "Американски негърски поети": Лесно е да се усмихваш над тавата с пуйка мазна, но е трудно да се хилиш срещу тенджерата празна.

2013.04.03 | 09:23

1
Тоя беше повърнал върху публиката си наскоро хахаха Трябваше на Johnny Rotten да я дадат , поне знае как се пие чай

Добави коментар

Водещи новини