Пролет 2019 идва със специални предложения за банята от Roca

  • 27 март 2019 11:49

  • 9642
  • 1
Пролет 2019 идва със специални предложения за банята от Roca
© Roca

Пролетта e тук. Природата се събужда. Започва сезонът за обновяване на дома.

Вярна на принципа си да прави живота на хората по-добър, испанската марка Roca, специалист в обзавеждането за баня, отново предлага на българския потребител избрани продукти на специални по-изгодни цени. С тях, ремонтът или обновяването на най-личното пространство в дома става реалност с по-икономичен бюджет.

Изненадата тази година е, че изборът от специалните предложения за банята е достатъчно голям и отговаря на различни стилови предпочитания и нужди. Неизменно, компанията гарантира високо качество и дизайн от Roca.

Основен елемент за функционалността и стила на банята са смесителите. Те трябва да са красиви, лесни за употреба, дълготрайни и да пестят вода и енергия. Всички смесители Roca имат системи за икономия на вода. Компанията има патент и сама произвежда керамичните глави за смесителите. Те са с гаранция 5 години. Красотата и блясъка на хромираното покритие на смесителите се запазват трайно благодарение на иновативната система за хромиране, EverShine®. Технологията SofTurn® гарантира комфорт при използване на ръкохватката и прецизен избор на силата и температурата на водния поток.

За месец март 2019 г., специалните предложения на Roca включват голям избор на различни видове смесители на цени от 130 лв. с ДДС.

За зоната на душа предложенията са за душ колони на цени от 435 лв. с ДДС. Всички включват и душ слушалка с подвижен държач за регулиране на височината. Характеристиките за избор на душ колони са едноръкохваткови, телескопични (регулируема според ръста височина), термостатични, с кръгла или квадратна глава.

Изключително изгодни са пакетните предложения за комплекти смесители. Пакетите 3 в 1 в кутия включват смесител за умивалник, смесител вана-душ и душ слушалка с тръбно окачване. Цените са от 249 лв. с ДДС. Комплектите термостатичен смесител Victoria+душ комплект Stella са на цени от 396 лв. с ДДС.

Roca предложения и за тези, които търсят варианти само за зоната на душа. Те имат избор от комплекти смесител вана-душ + душ комплект с окачване. Предложенията отговарят на най-новите стандарти и тенденции. Има няколко варианта, включително термостатични, на актуалните смесители за вграждане. Освен, че придават изчистен дизайн на банята, те са лесни за поддръжка. Подходящи са и за най-малките пространства, като визуално създават усещане за простор. Цените на вградените душ комплекти са от 439 лв. с ДДС. Предложенията с включен Roca Box в комплекта за вграждане дават предимството след време, ръкохватката да се смените с такава от друга колекция на Roca. Така, без да се налага ремонт, може да се обнови облика на банята.

За завършения облик и функционалност на пространството в банята, основен елемент е и тоалетната. Предложенията от Roca са за комплекти стенна тоалетна със структура за вграждане от 439 лв. с ДДС. Комплектите включват стенна тоалетна чиния + структура за вграждане и бутон ACTIVE + седалка и капак. Най-изгодният ценово вариант е комплектът със стенна тоалетна Debba Rimless. Rimless тоалетните (без ринг) на Roca са иновация, която спомага поддържането на по-високо ниво на хигиена. Измиването става по цялата площ на тоалетната чиния. Няма го обичайния ръб, който изисква повече усилия за поддръжка. Стенните тоалетни чинии са подходящи и за ограничени пространства, създават усещане за простор. Лесно се почиства и целият под в банята. Новост е компактната стенна тоалетна Meridian Rimless с тънка седалка за по-голяма естетика на пространството.

Специалните предложения за баня Roca са валидни за определен период от време или до изчерпване на наличните количества комплекти. Продуктите са налични в дистрибуторската мрежа. Пълната информация за текущите специални предложения на Roca са публикувани на официалния сайт на марката тук.

В помощ на търсещите идеи и вдъхновение и решения за своята мечтана баня, Roca създаде специален сайт Roca Life и безплатното онлайн приложение 3R The Bathroom Planner.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
9642 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Вики-Строй

2019.06.01 | 06:39

1

Ние от Вики-Строй препоръчваме качеството.

Добави коментар

Водещи новини