Уникални предложения с двуетажни легла

  • 24 октомври 2014 18:15

  • 10288
  • 0
Уникални предложения с двуетажни легла
©

Когато става въпрос за леглото, то трябва да бъде функционално и удобно в същото време. Матракът трябва да осигури добър сън и да не напряга гръбначния стълб.

Изключително важно е да използвате правилно пространството – едно добро и смислено решение е взимане на двуетажно легло, което ви спестява много място за удобна подредба на останалите мебели в детската стая, особено ако имате повече от едно дете, искате повече свободно място в стаята или желаете да имате резервно легло за гости.

Ако все още имате колебания за двуетажно легло, разгледайте следните предложения и ви предизвикваме да създадете в мислите си по-интересно и уникално решение, което един добър професионалист да изработи специално за вас!

Вижте още: Как да изберем подходящо легло за спалнята

Място за игри и сбъднати мечти - двуетажно легло с пързалка

Подарете на децата си стая, която да изглежда като от приказките. Всяко дете има различни желания и мечти, за това хубаво помислете и намерете най-доброто решение, което да бъде освен приятно и забавно за малките герои, но да е практично и функционално.

Мини стая под леглото - двуетажно легло със стълба

Организиране на пространството - двуетажно легло с шкафове

В зависимост от възрастта на децата ви, целта на стаята ще се видоизменя с годините и подредбата на мебелите ще търпи постоянни промени, за да осигурите оптималното използване на пространството. Помислете за цветовете на стаята и мебелите, преценете височината на децата ви и кое ще бъде достъпно за тях, кое трябва да обезопасите, има ли място за детски кът, влиза ли достатъчно светлина за учене на по-големите. За играчките на по-малките представители е необходимо да се определи конкретно място, където те да бъдат прибрани след игра. Някои биха могли да са по рафтовете на открито, докато други да е по-добре да се прибират по шкафове.

Уютно място за четене и писане

За подрастващите е необходимо да се отдели спокойно и приветливо местенце за подготвяне на домашните. Отново можете да ползвате услугите на двуетажните легла и да не запълвате стаята с бюро, което да вземе цялото свободно пространство в стаята.

За специалните гости

А за по-социалните деца, защо да не отделите място и за техните приятели, които и без това не можете да удържите далеч от дома си:

И за тези, които съвсем не обичат да си тръгват

Никога не е излишно да имате още едно допълнително легло, което да не заема място и да не пречи, а спокойно да очаква да го издърпате с лекота изпод другите легла...

За многобройните гости

За значително по-големите семейства, за любителите на големите компании, посрещането на много гости, веселбите до сутринта или пък собствениците на хижи и хотели, предлагаме и следните варианти:

  • За голямото семейство...

  • Или пък в хотела...

  • А защо не и сгушени в хижата...

И не на последно място нека обърнем внимание на напълно иновативните предложения, с които получавате комфорт, пространство, качество и какво ли още не.

Вижте още: Спечелете допълнително място за съхранение под стълбите

И сега, когато решението ви вече е взето, намерете най-добрия специалист, който да ви посъветва как да аранжирате детската стая най-оптимално. В MaistorPlus.com ще получите не само добри предложения, но и ще можете да сравнявате и избирате измежду оферти, отправени специално към вас! Не се колебайте, а приказната стая създайте!

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/317/unikalni-predlozheniq-s-dvuetazhni-legla

Последвайте канала на

10288 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини