Как да включим палетите при обзавеждане на кухня?

  • 03 ноември 2015 11:09

  • 34986
  • 2
Как да включим палетите при обзавеждане на кухня?
©

Оригинално, ефектно и евтино - използването на рециклирани палети придава много традиционен вид особено на цялото обзавеждане на кухнята. Освен това, контрастът между модерното кухненско оборудване и състарените дървени плоскости е в състояние да промени изцяло облика на това важно помещение, внасяйки личен стил.

Всички идеи, които ще видите в тази статия, могат да бъдат направени от вас самите, но ако не се чувствате сигурни в дизайнерските си способности, не се колебайте да се обърнете към опитни специалисти.

Оригинални поставки за чаши

Ако искате да се сдобиете само с лек "рустик" елемент, без да променяте визуално цялото обзавеждане на кухнята си, то поставките за горещи напитки от палети са чудесен избор. Събудете майстора в себе си и пресъздайте пълноразмерните индустриални модели в мини вариант. А защо не сътворите и цял комплект, изработвайки и поднос за хранене от дървени плоскости?

Вижте още: 10 невероятни идеи за организация в кухнята

Практичен кът за подправки

Малките бурканчета с различни ароматни подправки обикновено намират мястото си на дъното на някой шкаф. Ако ви предстои скорошно обзавеждане на кухня, не правете грешката да ги пренебрегнете. Осигурете им специално обособен кът от палети, където ще са ви "под ръка" всеки път, когато готвите. Превърнете цялата етажерка в акцент на помещението с помощта на изкуствени цветя и малки цветни бурканчета.

Място за съхранение на хранителни продукти

Дълготрайните продукти като картофи и лук вече могат да си имат собствен "дом". Дървената етажерка ще стане още по-практична, ако вместо крачета, сложите малки колелца. По този начин ще можете да използвате най-горната плоскост като малък подвижен плот за рязане. Все пак пестенето на пространство е ключов елемент за правилното обзавеждане на кухня. Друга алтернатива е да закачите малко дървено "джобче" на стената в кухнята, в което да подредите най-необходимите плодове или зеленчуци.

Вижте още: Готварски печки с уникален дизайн

Ефектни кухненски гръбчета

Кухненските плотове и гръбчета са важни елементи при обзавеждането на кухнята, които променят изцяло визията й. Тези, изработени от рециклирани палети, мислено могат да ви пренесат в някоя планинска хижа сред свежестта и спокойствието на гората. Препоръчваме ви да се спрете на варианта с декоративно гръбче, тъй като плотовете, изработени от дървен материал, често се подуват от влагата.

Предстои ли ви скорошно обзавеждане на кухня? Ако отговорът е "да", но не знаете как да осъществите всичките си идеи, майсторите, регистрирани в MaistorPlus, винаги са насреща. Направете безплатно запитване, за да сравните различни оферти и да разгледате оставените препоръки от предишни клиенти за работата не професионалистите.

34986 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
кйи

2016.04.12 | 14:49

2
А стига,де!Оляхте се с вашите палети!Палети,та палети!Аз пък ги ползвам само за пелети.

2016.04.12 | 14:49

1
ау туи палет супер за оган ба

Добави коментар

Водещи новини