Кристин Стюарт е най-скъпо платената холивудска актриса

  • 20 юни 2012 11:19

  • 2883
  • 1
Кристин Стюарт е най-скъпо платената холивудска актриса
© Getty Images

22-годишната Кристин Стюарт, която стана известна с ролята си на Бела в сагата "Здрач", оглави класацията на "Forbes" за най-скъпо платената холивудска актриса, съобщава TV7.

Стюарт е спечелила 34,5 милиона долара от май 2011 г. досега. Звездата, която участва и в новата лента "Снежанка и ловецът", измести от първото място Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския.

Класацията на онлайн изданието на "Forbes" е изготвена на базата на подадени данни за хонорарите на звездите след разговори с агенти, мениджъри и адвокати.

На второ място се нареди Камерън Диас с печалба от 34 милиона долара.

Носителката на "Оскар" Сандра Бълок, която в последно време си почива и не е участвала във филм след "Сляпата страна" през 2009 г., се класира на трето място. Брюнетката е спечелила 25 милиона долара.

Анджелина Джоли, която миналата година си подели челното място заедно със Сара Джесика Паркър, сега е на четвърто място с 20 милиона долара приходи.

Красавицата Чарлийз Терон пък е спечелила скромните 18 милиона долара и се нареди на пета позиция.

Общо десетте най-скъпо платени актриси в света са спечелили 200 милиона долара. Това е много по-малко от мъжката класация, където актьорите са с приходи от над 360 милиона долара.

Последвайте канала на

2883 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
---

2012.08.03 | 12:54

1
тази пък от кога стана толкова известна?

Добави коментар

Водещи новини