Запознанства за пътешественици

  • 04 април 2012 12:21

  • 2351
  • 0
Запознанства за пътешественици
©

Авантюристи, приключенци, баир-будали – наречете ги както искате, но пътешествениците носят специален заряд в душата си. Ако сте един от тях и искате човекът до Вас да споделя страстта към непознатото, имаме с какво да Ви зарадваме.

През месец април ще се проведе специализирано събитие, което има за цел да срещне необвързани хора, които обичат да пътуват. Запознанствата ще са под формата на вече набиращия популярност и в България Speed Dating (Бързи Срещи). Идеята обещава адреналин и емоции, които със сигурност ще заинтригуват пътешествениците.

При Speed Dating събитията участват равен брой мъже и жени. Срещате се с всеки от противоположния пол за по 8 минути и записвате на специално картонче дали искате да се видите с този човек отново. След края на събитието организаторите събират картончетата и разменят координати между участниците, които са се отбелязали взаимно. Ако трябва да обобщим – Speed Dating е „много кратки първи срещи за една вечер”.

Бързите срещи са популярни в големите градове по цял свят и най-вероятно сте ги виждали във филми като „Сексът и градът”, „Д-р Хаус” и „Хитч”. В България се организират от около година и вече са създали успешни връзки. Този тип събития правят ходенето по срещи по-забавно и разчитат на първото впечатление, което в повечето пъти се оказва вярно. За осем минути можеш да прецениш кой не ти допада и кой искаш да опознаеш повече на истинска среща.

Ако искаш да се включиш в поредното приключение, можеш да се запишеш на сайта на организаторите – SpeedDating3.com.

Борислава Борисова
2351 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини