Спечели петзвезден уикенд в Банско от Multirama!

  • 13 февруари 2012 11:21

  • 1911
  • 0
Спечели петзвезден уикенд в Банско от Multirama!
©

Зимният сезон е в разгара си, а снегът зарадва всички. Ако все още не сте успели да се порадвате на снежната зима или искате да й се насладите изцяло, имаме страхотно предложение за вас!

Само сега можете да спечелите петзвезден уикенд в Банско за двама. Пакетът включва нощувка, закуска, вечеря и карта за лифта. Престоят е в хотел Premier в най-известния ни зимен курорт.

Условията, за да участвате в томболата са повече от лесни. Изберете и вземете своя Logitech продукт от магазини Multirama или от електронния магазин www.multirama.bg. Всички продукти на Logitech можете да видите тук.

Всеки направил покупка на продукт на Logitech в периода от 10.00 часа на 01.02.2012 г. до 20.00 часа на 29.02.2012 г. от магазините на Multirama и попълнил талон за участие (респективно при покупка от онлайн магазин – участва с номер, съответстващ на номера на талона, пуснат в урната от негово име) и дал писменото си съгласие по смисъла на ЗЗЛД в момента на покупката, участва в играта.
Печелившите ще бъдат изтеглени на 05.03.2012 г., а имената на печелившия участник ще бъдат обявени на www.multirama.bg и на страницата на Multirama във Facebook.

Последвайте канала на

Novini.bg
1911 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини