Това е най-добрият град в Европа през тази година

  • 12 юли 2017 10:31

  • 4743
  • 2
Това е най-добрият град в Европа през тази година
© Pixabay

Дом на повече от 1 милион произведения на ренесансовото изкуство и бликаща от енергия шопинг сцена, италианският Флоренция е избран за най-добрия град в Европа през тази година.

Той заема първото място в World’s Best Awards на Travel + Leisure – за десети път през последните 11 години, посочват от изданието.

Градовете са класирани от читателите на T + L въз основа на различни фактори, които включват забележителности, култура, кухня, удобства, пазаруване и цялостна стойност.

Рожденото място на италианския Ренесанс е изпълнено с известни произведения на изкуството, вариращи от "Давид" на Микеланджело до "Раждането на Венера" ​​от Ботичели.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4743 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Петрова

2017.08.04 | 21:00

2
Продължение : Опитахме от вкусната италианска кухня, хапнахме флорентински сладолед и си донесохме бутилка от ароматното тосканско вино Кианти. С удовоствие ще отида отново там !
Петрова

2017.08.04 | 21:00

1
Посетихме Флоренция миналата година. Този невероятен град ми е любим. Той е съчетание от красива архитектура, ренесансови църкви и толкова много произведения на известни художници и архитекти от Ренесанса. Опитахме от вкусната италианска кухня, хапнахме флорентински сла

Добави коментар

Водещи новини