10 райски места, на които да започнете нов живот

  • 16 ноември 2016 18:54

  • 13396
  • 1
10 райски места, на които да започнете нов живот
©

Харесвате ли мястото, на което живеете и работите? Ако отговорът е „Не“, тогава защо не се преместите на място, на което ще се чувствате по-добре, а климатът и културата ще отговарят на вашата личност и вкус? От BrightSide предлагат няколко места в света, на които малко хора се замислят да се преместят. Всяко едно от тях обаче е невероятно и очарователно и може да се окаже вашият "рай на земята".

Аваруа, остров Кук

Разположени на 2 000 километра северно от Нова Зеландия, тропическите плажове на Аваруа са не по-малко пленяващи от тези на Малдивите или Сейшелите. Но за разлика от тях, тук може да наемете апартамент за 130 долара на месец. Освен това островът не е много популярен за туристи. На година тук идват около 100 000 посетители, което в сравнение, с 8 милиона на Хавай, е нищо. Така ще може да се радвате на спокойствие на атракциите, които Аваруа предлага – да наблюдавате китовете, да се разхождате и да се наслаждавате на прекрасните гледки.

Чешки Крумлов, Чехия

Това е приказно градче, разположено в район Бохемия. Мястото изглежда като палат от Средновековието, всички улици са с каменни павета. Тук се провеждат редовни панаири, които са идентични с тези от Възраждането. Вечеря за двама ще ви струва само 20 долара, а можете да наемете апартамент за 400 долара на месец. Единственото предизвикателство, пред което ще трябва да се изправите, е да научите чешки.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
13396 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Димитрина

2016.11.25 | 10:50

1
България е Рай , но вие "демократи" е съсипахте

Добави коментар

Водещи новини