Как проститутките в Тайланд почитат паметта на починалия крал?

  • 26 октомври 2016 14:44

  • 5787
  • 0
Как проститутките в Тайланд почитат паметта на починалия крал?
© thesun

Тайландските квартали с червени фенери се върнаха обратно към обичайното си ежедневие в понеделник - само десет дни, след като страната погреба своя крал.

Проститутките обаче все още са в траур и носят черни тоалети, съобщава Daily Mail. Цялата страна е потънала в скръб, след като 88-годишният монарх Бумибол Адулядей почина на 13 октомври, което накара дори и бързо развиващата се туристическа индустрия да забави обороти. Забавленията на популярните туристически атракции са забранени за 30 дни, като властите призоваха туристите да последват местните жители в траура им. Но малко повече от седмица, след като кралят почина, стотици проститутки излязоха отново на улиците, но облечени в черни мини рокли, костюми на камериерки, черни ботуши и черни жартиери, почитайки по свой собствен уникален начин паметта на монарха.

Снимки, направени на популярната улица Soi Cowboy в столицата Банкок, показват секс работнички, които обикновено носят ярко оцветени бикини, облечени в черно, докато търсят клиенти.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
5787 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини