От какво се оплакват българите, когато тръгнат на екскурзия в чужбина

  • 08 септември 2016 21:34

  • 11501
  • 3
От какво се оплакват българите, когато тръгнат на екскурзия в чужбина
© Getty Images/Guliver

Изгубен багаж, неработещи климатици и мръсотия са най-честите оплаквания на българите, тръгнали на екскурзия с автобус в чужбина, съобщиха от Националната асоциация на автобусните превозвачи в ефира на БТВ.

От началото на година в Комисията за защита на потребителите са постъпили 280 жалби на недоволни туристи. Най-честото оплакване е по-ниското качество на услугата от това, което е очаквал и за което е заплатил. Освен лошото състояние на хотелите, българинът посочва и некачествения превоз.

Според собственици на автобусни фирми е логично по-евтините екскурзии да са с по-лошо качество.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11501 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
покрай сухото гори и мокрото

2016.09.26 | 08:49

3
Едва ли хората са били съгласни да се возят на автодрус без климатик. Просто никой не им е казал, че това ги очаква, нали така? И не може да поставите под общ знаменател по-евтините екскурзии, защото все пак цената я формирате от куп доброволни и доброзорни услуги. А превоза е само една част от цялата тази стойност и когато той просто си е некачествен, си остава такъв, както и да го пудрите!
РР

2016.09.18 | 15:46

2
Българина като цяло се оплаква от всичко като отива в друга страна без дори да погледне какво е във собствената му държава (познавате ли байганъо?) а това че някои не си е потърсил правата и условията при които ще пътува, си е за негова сметка, при купуване на какъвто и да е билет, всеки трябва да се запознае с условията. Това е същото като сключването на договор ако компанията не те е запознала с всички условия, всеки е дължен да си ги потърсиш....преди да се оплаква!
999

2016.09.12 | 16:35

1
ЗА МАЛКО ПРАСЕ И ПЪТНИК УГОДИА НЕМА....

Добави коментар

Водещи новини