Отвориха училище за русалки в Испания (видео)

  • 05 февруари 2016 17:07

  • 3455
  • 0
Отвориха училище за русалки в Испания (видео)
© GettyImages

Училище за русалки направиха в Испания, съобщи "Лоукъл". "Средиземноморската академия за сирени" отвори врати в Тарагона, южно от Барселона. Основател е Сузана Сеума, която е родена в Лейда, Каталуния, и е професионална гмуркачка.

Но преди няколко години претърпяла катастрофа и краката й са парализирани. "Тя трябваше да прави раздвижвания във вода и така постепенно се оформи идеята й", разказва нейният приятел Родригес, който напълно я подкрепя и често се преоблича като Тритон в академията, пише в. "Телеграф".

Сузана се решава да отвори нестандартната академия, за да може отново да е близо до морето. Двамата с Родригес въртят заедно бизнеса. Академията бе отворена още миналото лято. За предстоящия сезон местата в училището им за русалки са вече попълнени. Участието не е много евтино, като най-скъп се оказва костюмът. Академията продава шарените опашки на цена от 150 до 189 евро.

"Повечето ни клиенти са млади момичета, но имаме и жени на по 60 години, които сбъдват детските си мечти", обясни Сузана.

Последвайте канала на

Novini.bg
3455 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини