Най-красивите места от филмите

Много филми са снимани в студио пред декори или на открито, но пак с помощта на декори и компютърна обработка. Понякога обаче се използва и реален пейзаж, а както знаем, природата е най-добрият художник.

Вижте 10 райски кътчета, които познаваме от известни филми. Те реално съществуват и не са декор:

10. The Vikings : Нарофьорд, Норвегия

В класиката от 1958 година участват Кърк Дъглас, Тони Къртис и др. Действието се развива в село на викинги, за което е използван район по крайбрежието на Норвегия. Красивите скали и хълмове на Нарофьорд са идеално място за снимки.

9. Cocktail : Порт Антонио, Ямайка

Това е един от по-ранните филми на Том Круз. Сниман е в Ямайка, предимно на плажа.

8. Дилижанс, Монюмънт Вали, САЩ

Това е единствената локация в класацията, която не включа плаж. Намира се между Аризона и Юта. Тук са снимани много уестърн филми.

Прочети повече ТУК.

Много филми са снимани в студио пред декори или на открито, но пак с помощта на декори и компютърна обработка. Понякога обаче се използва и реален пейзаж, а както знаем, природата е най-добрият художник. Виж още: Най-имитираните сцени от филмите Вижте 10 райски кътчета, които познаваме от известни филми. Те реално съществуват и не са декор: 10. The Vikings : Нарофьорд, Норвегия В класиката от 1958 година участват Кърк Дъглас, Тони Къртис и др. Действието се развива в село на викинги, за което е използван район по крайбрежието на Норвегия. Красивите скали и хълмове на Нарофьорд са идеално място за снимки. 9. Cocktail : Порт Антонио, Ямайка Това е един от по-ранните филми на Том Круз. Сниман е в Ямайка, предимно на плажа. 8. Дилижанс, Монюмънт Вали, САЩ Това е единствената локация в класацията, която не включа плаж. Намира се между Аризона и Юта. Тук са снимани много уестърн филми.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-krasivite-mesta-ot-filmite/nid-123183.html

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Пътувания

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет