Най-пухкавите хавлиени кърпи са в хотел Malmaison

  • 26 февруари 2013 17:44

  • 2118
  • 0
Най-пухкавите хавлиени кърпи са в хотел Malmaison
©

Забравете за наградите "Оскар”, защото на света има едни далеч по-забавни награди за най-пухкавите и най-меки кърпи в британските хотели, съобщава Daily Telegraph.

Причината за съществуването на тази необичайна церемония е фактът, че добрата кърпа е от ключово значение за приятния ви престой в хотела и може да се окаже достатъчна, за да ви покаже доколко е луксозен хотелът, в който сте отседнали.

Заради наградите кърпите в 20-те средни по големите хотели във Великобритания са получили оценка, базираща се на критерии, като дебелина, белота, размер и "цялостно усещане и аромат”, пише inew.sbg.

Журито естествено било с хора от бизнеса, които трябвало да изпробват всички кърпи по три пъти, за да се уверят в техните качества. Така всяка кърпа получила оценка до 20 точки във всяка категория.

Хотелът, който показал най-страхотните кърпи, се оказал Malmaison, който получил общ резултат 64 от 80 точки. Кърпите на хотела впечатлили съдиите, които пък ги намерили за "дебели, меки на допир изключително бели”.

На второ място останал хотел Raddisson, който събрал 63,4 точки, а трети е Novotel, който спечелил почетната позиция със своите 58,5 точки.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2118 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини