Руснаците са най-доволните туристи в света

  • 03 януари 2013 09:14

  • 1604
  • 1
Руснаците са най-доволните туристи в света
©

Руснаците са най-доволната пътуваща нация в света или поне на нейните граждани е най-лесно да се угоди. Това сочат данните на сайта за споделяне на информация за пътувания Tripadvisor.com, според чиято статистика през 2012 г. гражданите на тази страна са давали най-високи оценки на местата, които посещават.

Туристът, който се е похвалил с най-много посетени държави през годината, също е от Русия. Потребителят VladVK е заявил, че е обходил през 2012 г. общо 57 държави, близо една трета от всичките 193 страни в света.

Най-активният пътешественик се описва като московчанин на възраст под 49 години, който обича на път да му е уютно, както у дома, а най-често напуска страната си по работа, пише dnevnik.bg.

Най-дългият пътепис в сайта е споделил жител на Съединените щати. Той е отделил 11 171 думи, за да опише впечатленията си от увеселителния парк Walt Disney World в Орландо, Флорида.

Най-много снимки е качил BradJill, Hong Kong, според когото "светът е чудесен и трябва да бъде видян". През миналата година той е публикувал общо 6962 фотоса, тоест по близо 20 всеки ден. С всичките си 14 232 снимки на сайта Tripadvisor той прави хората съпричастни със сградите покрай които минава и архитектурните им детайли, с местата на които се храни, растенията, които му правят впечатление и хората, които го заобикалят.

Човекът, публикувал коментари на най-много езици, е от Полша. Той е споделял впечатления от пътуванията си на немски, италиански, испански, английски и на родния си полски език.

TripAdvisor е най-популярната социална медия за туристите. По данни от проучване от 2010 г. мнения за хотели в нея търсят 66% от всички, които събират информация по интернет.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1604 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.20 | 14:49

1
И най-капризни а пък рускините какви неща могат и знаят че ...................................................

Добави коментар

Водещи новини