Брус Спрингстийн се завръща триумфално на сцената

  • 20 март 2024 13:49

  • 251
  • 1
Брус Спрингстийн се завръща триумфално на сцената
© Getty Images

Брус Спрингстийн и групата му „И стрийт банд“ се завърнаха на сцената във вторник вечерта във Финикс, щата Аризона, в триумфален рестарт на отложеното световно турне през 2023 г.

През септември 74-годишният Спрингстийн обяви, че турнето му ще бъде отложено за 2024 г., позовавайки се на лекарски съвет, тъй като се възстановява от язвена болест.

Брус Спрингстийн отмени осем концерта от турнето си този месец заради пептична язва

„Боса“ излезе на сцената под мощни одобрителни възгласи на публиката. Облечен в тъмни джинси и навита червена карирана бархетна риза, той имаше енергията на човек, който е наполовина по-млад. Единственото, което разделяше повечето песни, беше характерното му „Едно, две, три, четири“. Той нито за миг не показа някакви признаци на заболяването си от миналата година. 

Брус Спрингстийн отмени концерти от турнето си заради заболяване

Шоуто с 29 песни продължи малко под три часа, но „Боса“ почти не се изпоти, докато демонстрираше силен глас, през цялото време танцуваше, изпълняваше китарни сола, свиреше на хармоника и дори разкъса ризата си в края на шоуто.

Турнето на Спрингстийн през 2024 г. стартира във Финикс и приключва на 22 ноември във Ванкувър, Канада. То ще покрие 17 държави в 52 дати, включително специално шоу на 15 септември, когато Спрингстийн ще свири в родния си град Асбъри Парк, Ню Джърси.

Последвайте канала на

Весела Найденова
251 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.20 | 19:53

1
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Водещи новини