Обявиха 2023 г. за "Ера на Тейлър Суифт" в Пенсилвания

  • 14 декември 2023 13:15

  • 876
  • 2
Обявиха 2023 г. за "Ера на Тейлър Суифт" в Пенсилвания
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Тейлър Суифт е Човек на годината на сп. "Тайм", глобален артист на Спотифай, първият изпълнител с турне над 1 млрд. щатски долара приходи, а концертният филм за турнето Eras е най-касовият на всички времена, съобщи АП. Сега Суифт получава още едно отличие - Камарата на представителите на щата Пенсилвания взе решение да обяви 2023 г. за "Ера на Тейлър Суифт" в Пенсилвания. 

Законодателите на взели това решение на 34-тия рожден ден на певицата. 

"Тайм" обяви Тейлър Суифт за личност на годината

С концертите си Суифт е допринесла за икономиката на градовете Питсбърг и Филаделфия. Изпълнителката е и донор на благотворителни организации. 

На национално ниво Суифт е окуражила хиляди хора да гласуват, особено младежи. 

"Билборд" обяви Тейлър Суифт за най-добър изпълнител на 2023 г.

Според резолюцията на Камарата на представителите на щата Пенсилвания родената в щата певица има голямо музикално, културно и икономическо значение през последната година. Тейлър Суифт е ролеви модел за смелост, приемане на самия себе си и устояване пред лични и професионални предизвикателства, се казва още в резолюцията. 

Повечето републиканци в Камарата гласуваха против, както и някои демократи. 

Филмът за турнето на Тейлър Суифт прави фурор в САЩ и Канада, отвя най-новата лента на Скорсезе

Тейлър Суифт е родена близо до Уест Ридинг в окръг Бъркс, на около 96 км северозападно от Филаделфия. В тийнейджърските си години тя напуска щата Пенсилвания, за да замине за Нашвил, за да даде тласък на музикалната си кариера, допълва БТА. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
876 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.14 | 21:19

2
Да я направят светица в някоя секта.

2023.12.14 | 14:40

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини