Риана разкри името на първото си дете

  • 11 май 2023 14:04

  • 2089
  • 0
Риана разкри името на първото си дете
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Риана и A$AP Rocky най-после разкриха името на момченцето си. Вестник "DailyMail" получи копие от акта за раждането му, от който става ясно, че то се казва РЗА Ателстън Майерс.

Смята се, че наследникът на двамата изпълнители е кръстен на 53-годишния продуцент - RZA (Ризза), лидер на Wu-Tang Clan, създаден през 92-а в Стейтън Айлънд. След раждането си Риана многократно е намеквала за името, като носеше дрехи, изобразяващи Wu-Tang Clan, в който влизат RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и покойният Ol' Dirty B**tard.

Забележително е, че в удостоверението за раждане е посочено, че РЗА е получил второто име на баща си - Ателстън. Освен това се посочва, че малкият е роден в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.

Двойката определено е фен на клана, самият Роки през 2015-а си сътрудничеше с Raekwon в песента Fly International Luxurious Art, предаде Дир.бг.

Мъж се опита да нахлуе в дома на бременната Риана

Wu-Tang Clan са една от най-емблематичните рап групи на всички времена, както като колектив, така и като соло изпълнители и продуценти. RZA, с истинско име Робърт Фицджералд Дигс, е най-изтъкнатият член, продуцирал повечето албуми на групата и на съответните ѝ членове. Той е издавал солова музика под името Bobby Digital.

A$AP Mob, колективът, към който принадлежи пък Роки, също си спечелва сравнения с легендарната група в началото на своето съществуване. Подобно на Wu-Tang, тя включва редица високопоставени основни членове.

А иначе Рири и A$AP очакват второто си дете. На 12-и февруари, когато се проведе Super Bowl Риана се появи с пораснало коремче, облечена в червено. По време на Met Gala тя сподели, че втората й бременност е доста по-различна от първата.

Двамата артисти са приятели и сътрудници от повече от десетилетие и дори посещават заедно събития на червения килим през последните години, но едва в края на 2020 г. те официално станаха двойка.

Novini.bg
2089 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини