Шакира получи отличието "Латиноамериканска жена на годината"

  • 08 май 2023 20:08

  • 1220
  • 2
Шакира получи отличието "Латиноамериканска жена на годината"
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Колумбийската певица Шакира получи първото отличие "Латиноамериканска жена на годината" на списание "Билборд". Наградата ѝ беше връчена на церемония в Маями, съобщи на сайта си изданието, цитирано от БТА. 

Галавечерта, наречена "Латиноамерикански жени в музиката", отдаде почит на латиноамерикански изпълнителки, ръководители и творци, които активно работят за положителна промяна, приобщаване и равенство между половете в музикалната индустрия.

Малума връча наградата на сънародничката си Шакира, която се появи за първи път публично, след като преди месец се премести да живее в САЩ.

Шакира стана първата в историята Латиномериканска жена на годината на "Билборд"

Певицата произнесе емоционална реч, приемайки наградата, като благодари на майка си, на приятелите и на жените като цяло. 

"Вярно е, че когато се чувствах най-изгубена, музиката ме спаси", каза тя пред над 2000 присъстващи на галавечерята. Певицата направи очевидна препратка с неотдавнашната си публична раздяла с футболната звезда Жерар Пике, баща на двете ѝ деца.

"Но най-важните уроци научих от други жени и за тях написах това, което написах, и изпях това, което изпях. Защото само една жена може да обича, докато е разкъсана на парчета; може да говори с най-брутална честност; може да пее с гняв; да танцува в екстаз и да бъде докарана до сълзи от емоции. Само една жена може да направи това", каза още колумбийката по време на церемонията в Маями.

Мая Йорданова
1220 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
коя е тая

2023.05.09 | 09:46

2
др хонорис кауза щото е много допринесла за въртенето на дирници ?
ало

2023.05.09 | 09:46

1
след като в яда си наплю брандове като Рено и Касио , сега това ? направо да я направят доктор хонорис кауза

Добави коментар

Водещи новини