Блейк Шелтън ще получи звезда на холивудската Алея на славата

  • 03 май 2023 13:08

  • 19645
  • 0
Блейк Шелтън ще получи звезда на холивудската Алея на славата
© Getty Images

Кънтри певецът и съдия в шоуто "Гласът" Блейк Шелтън ще бъде почетен със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи "Аксес Холивуд", позовавайки се на Холивудската търговска камара.

Звездата на Шелтън ще бъде 2755-ата на прочутата алея. На церемонията по откриването й на 12 май ще присъстват съпругата му, певицата Гуен Стефани, и водещият на шоуто "Гласът" Карсън Дейли, които ще произнесат речи. В ролята на церемониалмайстор ще влезе Кит Хувър.  

Това ли е най-сексапилният мъж? (снимки)

В допълнение към успехите си като изпълнител, Блейк Шелтън е единственият член на журито в "Гласът", който е участвал във всеки сезон на шоуто. Хитовото певческо състезание в момента излъчва 23-ия си сезон, който за кънтри певеца е последният.

"Блейк Шелтън е един от най-популярните изпълнители в света на музиката и телевизията. Той държи публиката на "Гласът" в захлас с остроумните си шеги и е завладял сърцата на много фенове с одухотворения си кънтри глас. Невероятно е, че той е започнал кариерата си на 17-годишна възраст. Гордеем се, че Шелтън ще се присъедини към холивудската Алея на славата", каза продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

Феновете ще могат да наблюдават церемонията единствено на сайта на Алеята на славата, допълва БТА.

Последвайте канала на

Весела Найденова
19645 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини