Снуп Дог готов да пее на коронацията на крал Чарлз III

  • 30 март 2023 10:54

  • 437
  • 0
Снуп Дог готов да пее на коронацията на крал Чарлз III
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Снуп Дог иска да пее на церемонията по коронацията на крал Чарлз на 6 май в Уестминстърското абатство. "Аз съм готов да изляза на коронацията", сподели рапърът преди британския вестник "The Sun", цитиран от "Дарик".

В миналото американския певец имаше сложни отношения с Великобритания, след като през 2006 г. той беше арестуван за сбиване на лондонското летище Хийтроу. Тогава Снуп Дог получи забрана да влиза в Обединеното Кралство, която по-късно отпадна.

Туристи стъпват боси на мястото, където ще короноват крал Чарлз III

По време на турне на рапъра във Великобритания през 1994 г., много от британците отказали да отида на концертите му, защото по това време той е бил обвинен в убийство, за който впоследствие е бил оправдан, допълва "Билборд".

"Когато те се опитаха да ме изгонят от Англия, кралицата заяви, че внуците ѝ обичат Снуп Доги Дог. Така тя ме защити и разреши да бъда тук", каза певецът в интервю пред "The Guardian" през 2015 година.

Рапърът подозира, че тогава принцовете Уилям и Хари са оказали голямо въздействие върху решението на покойната Елизабет Втора. В по-младите си години те били фенове на музиката му.

За момента обаче няма официална покана към Снуп да участва в коронацията на баща им.

Цветелина Кирилова
437 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини