Интересът към излъчването на церемонията за наградите "Грами" се завръща след спада по време на пандемията

  • 07 февруари 2023 12:38

  • 4956
  • 1
Интересът към излъчването на церемонията за наградите "Грами" се завръща след спада по време на пандемията
© Getty Images

Близо 12,4 милиона зрители са наблюдавали изпълненията на звездите Хари Стайлс, Лизо и Бед Бъни на церемонията за наградите "Грами", съобщи Асошиейтед прес.

Зрителският интерес е повишен в сравнение с този към излъчванията на церемонията през последните две години по време на пандемията, съобщиха от компания "Нилсен". Живото предаване е проследено от 8,8 милиона души през 2021 г. и от 8,9 милиона зрители през 2022 г.

Интересът към телевизионното предава обаче още не е достигнал нивата отпреди пандемията от КОВИД-19. През 2020 г. церемонията за музикалните награди събира пред екраните 18,7 милиона души.

Аудиторията на предаванията на живо спада през последните години, като футболните срещи са сред малкото, незасегнати от тенденцията.

Бионсе беше коронясана за кралица на наградите "Грами", Хари Стайлс триумфира с отличието за албум на годината

Все още няма данни как аудиторията на церемонията за наградите "Грами" се разпределя между телевизионния канал Си Би Ес и стрийминг услугата му Парамаунт Плюс, която също излъчваше шоуто. Най-вероятно броят на зрителите ще се увеличи, когато се добавят данните от отложеното гледане на платформата, допълва БТА.

Весела Найденова
4956 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.02.07 | 17:39

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3700 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини