Зловеща конспирация тегне над новото видео на Хари Стайлс

  • 04 ноември 2022 15:22

  • 832
  • 4
Зловеща конспирация тегне над новото видео на Хари Стайлс
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Феновете на Хари Стайлс имат теория за скритото значение в новия му видеоклип към парчето "Music for a Sushi Restaurant". 

В края на октомври Хари Стайлс пусна въпросното видео, в което играе човек-амфибия. Той е открит от собствениците на ресторант, които планират да го превърнат във вкусно суши. Шефовете обаче се оказват по-интелигентни, когато разбират, че той може да пее и превръщат ресторанта си в лаундж бар. В крайна сметка Хари губи гласа си и все пак се превръща в... суши.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Styles HQ (@hshq)

Какво обаче означава всичко това? Е, феновете смятат, че са разгадали значението на видеото, а ние сме леко шокирани от изводите.

Потребител споделя в Twitter, че е вдъхновен от видеото на Хари и иска да напише #есе на доста интересна тема. "Искам да напиша есе за това как видеото на Хари е алегория за развлекателната индустрия, как ако един артист не успее да постигне очакванията на другите, той потъва и бива унищожен, вместо да му се даде пространство за подобряване и постигане на по-добри резултати", гласи мнението, а доста фенове се съгласиха.

Хари Стайлс отново оглави класацията на "Билборд" за сингли с "As It Was"

Други потребители смятат, че видеото представя как се чувства Хари в музикалната индустрия, до каква степен му е комфортно в нея, а видеото не целяло да бъде красиво и секси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Styles HQ (@hshq)

"Според мен така се чувства Хари в индустрията. Като някакво сензационно парче месо, което може да бъде сготвено и унищожено във всеки един момент".

Трети пък са на тотално различно мнение и предполагат, че видеото е препратка към първата му среща с неговия музикален мениджър Джеф Азос, син на прочутия Ирвинг Азоф.

"Ще бъде директен! Хари се среща за първи път с Джеф в суши ресторант, а във видеото той буквално разкрива душата си, която е заклещена и принудена да прави неща в шоубизнеса, които не иска. Хора, не го ли осъзнавате... #FreeHarry", пише потребителят, който иска да стартира движение за освобождаване на Хари от мениджъра му, подобно на Бритни Спиърс и нейните доскорошни проблеми с попечителството. 

 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
832 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.11.04 | 15:39

2
Педерастии сър
Teodor

2022.11.05 | 05:42

4
Yes Sir.
PaulaFox

2022.11.04 | 16:56

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
PaulaFox

2022.11.04 | 15:26

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини