Риана ще бъде водещ изпълнител на шоуто между полувремената на Супербоул

  • 26 септември 2022 10:16

  • 385
  • 0
Риана ще бъде водещ изпълнител на шоуто между полувремената на Супербоул
© Getty Images

Певицата Риана ще има централна роля в шоуто между  полувремената на финала на първенството по американски футбол Супербоул през февруари следващата година, съобщават Асошиейтед прес и Франс прес.

Изпълнителката, която отказа да участва в спектакъла на Супербоул 2019 г. в знак на солидарност с куотърбека и активист за граждански права Колин Каперник, ще бъде хедлайнер на Супербоул 2023 г., съобщи Националната футболна лига (НФЛ) съвместно с продуцентите "Рок нейшън" и Джей-Зи.   

След отказа на Риана през 2019 г. хедлайнер на шоуто стана група "Марун 5". 

Риана публикува в Инстаграм изображение на протегната ръка, която държи топка на НФЛ. 

"Риана е талант на своето поколение, жена със скромно начало, която надминава очакванията на всяка крачка. Човек, роден на малкия остров Барбадос, който се превърна в един от най-изявените артисти в историята. Човек, успял да се изгради сам в бизнеса и развлеченията", се посочва в изявлението, направено от Джей-Зи, чиято компания "Рок нейшън" е изпълнителен продуцент на шоуто. 

Супербоул ще се играе на стадион "Стейт Фарм" в Глендейл, Аризона, на 12 февруари. "След като години наред "Пепси" беше спонсор на шоуто, предстоящото му издание ще бъде спонсорирано от "Епъл мюзик". 

Риана е сред най-продаваните изпълнителки с над 250 милиона копия на албуми. Певицата не е издавала албум от 2016 г., когато на музикалния пазар излезе тавата й "Anti". За последен път Риана пя на сцена на наградите "Грами" през 2018 г.

През следващите години Риана от време на време се заричаше, че ще се завърне към музиката. 

Певицата роди първото си дете от рапъра Ейсап Роки тази година.

Риана роди момченце?

В тазгодишното издание на шоуто на Супербоул участваха Доктор Дре, Снуп Дог, Еминем, Кендрик Ламар и Мери Джей Блайдж, допълва БТА. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
385 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини