Папи Ханс е "обявен" за издирване

  • 24 юни 2021 15:13

  • 4366
  • 0
Папи Ханс е "обявен" за издирване
© Facebook

Поетът Константин Трендафилов, по-познат в музикалните среди като Папи Ханс, е обявен за международно издирване. Това обяви телевизионната водеща Деси Стоянова.

„Сега към една сериозна новина – вече втори ден, артистът със псевдоним Папи Ханс се издирва“, каза тя в национален ефир.

Папи Ханс вади нов сингъл

Феновете на ексцентричният поет обаче могат да бъдат спокойни, тъй като горният сюжет е част единствено от творческото му въображение. Той се развива в най-новия му клип към песента „Моряк“, който предстои да излезе по-късно днес. Самият Папи пусна тийзър към видеото, в което последователите му успяха да разпознаят и актьора Стоян Радев, пише Монитор.

„Песента не е просто вдъхновена. Тя е откровение. В нея ще кажа и покажа най-личното ми, най-скъпото ми. Онова, което пазя от очите на хората, както скъперник пази парите си. Моите чувства. Моряк“, написа той в Инстаграм.

Клипът ще е поредният епизод от мащабния проект на Трендафилов, който включва 12 песни, всяка с видоеклип, който е своеобразен епизод от поредица с обща наративна нишка. Те са обединени под заглавието „Когато позираш – прозираш“. Първото парче (и първи епизод) беше песента му „Друг“, в чийто клип героят на Папи застеля Любо Нейков, след като той разпалено му крещеше. А какво следва, предстои да разберем...

Novini.bg
4366 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини