Гледай на живо

ЕВРО 2020: Италия - Уелс 1:0

Бритни Спиърс поиска да свидетелства в съда за попечителството на баща й над нея

28 април 2021 10:16

Бритни Спиърс поиска да свидетелства в съда за попечителството на баща й над нея
© Getty Images/Guliver
872 0

Бритни Спиърс поиска да свидетелства в съда за попечителството, което контролира живота и финансите й от тринадесет години, съобщиха Асошиейтед прес и АФП.

Адвокатът, определен от съда да я представлява, каза по време на изслушване в Лос Анджелис, че звездата е изразила желание да даде показания и съдия Бренда Пени е насрочила съдебно изслушване за 23 юни. Адвокатът не уточни какво възнамерява да разкрие Спиърс.

Бритни спечели първа съдебна битка срещу баща си

Това ще бъде първата изява в съдебна зала на 39-годишната поп певица от повече от две години. През 2019 г. тя свидетелства на закрито заседание.

Съдия Пени може да закрие за медиите и обществеността и заседанието през юни. Спиърс обаче настоява за повече прозрачност на съдебния процес и документите, свързани с попечителството над нея.

Адвокати отново спорят в съда за контрола върху състоянието на Бритни Спиърс

През август миналата година певицата подаде молба в съда в Лос Анджелис баща й да не бъде назначен отново за неин попечител, а вместо него тази роля да бъде поверена на мениджъра й Джоди Монтгомъри.

Джейми Спиърс беше определен за попечител на певицата през 2008 г. заради притеснения за психичното й здраве. Той временно се отказа да контролира личните й дела през 2019 г. по здравословни причини.

Бащата на Бритни Спиърс остава неин попечител до 2021 г.

Някои фенове на певицата се притесняват, че неговото попечителство й е било наложено и водят кампанията #Освободете Бритни, като организират протести пред съда преди всяко заседание, допълва БТА.

Novini.bg
872 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини