Групата "Тейк дет" планира завръщане

  • 16 ноември 2020 20:20

  • 791
  • 0
Групата "Тейк дет" планира завръщане
© Getty Images

Певецът Гари Барлоу каза, че групата му "Тейк дет" ("Take That") отново ще започне работа над нова музика, след като той издаде соловия си албум на 27 ноември, съобщиха БТА и Контактмюзик.

Фронтменът на "Тейк дет" не е издавал индивидуален албум от седем години. Новият се нарича "Music Played By Humans". Той вече издаде сингъла "Elita" от него с Майкъл Бубле и Себастиан Ятра. Гари Барлоу обясни на феновете си, че е трябвало да се ангажира с него в паузата на "Тейк дет", предава БТА. 

"Тейк дет" се изявяват като трио, откакто Роби Уилямс се посвети на самостоятелната си кариера през 1995 г. Освен Гари Барлоу в него останаха Марк Оуен и Хауърд Доналд. Те не са издавали албум от "Wonderland" през 2017 г.

Роби Уилямс обаче разкри през май, че е написал нови песни за групата. Гари Барлоу също е изявен автоор на песни - той има шест награди "Айвър Новело" от Британската академия на композиторите и текстописците. Роби Уилямс не е участвал в албум на "Тейк дет" от 2010 г., когато се включи в "Progress".

Последвайте канала на

Novini.bg
791 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини