Елтън Джон ще продължи турнето си

  • 17 февруари 2020 10:19

  • 520
  • 0
Елтън Джон ще продължи турнето си
© gettyimages

Елтън Джон ще изнесе останалите концерти в Нова Зеландия и Австралия, макар че му се наложи да напусне сцената в Оклънд, защото загуби гласа си, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Звездата има пневмония, но тя не е тежка. Лекарите са го уверили, че ще се възстанови. По тяхна препоръка 72-годишният певец отлага с един ден утрешния си концерт в Оклънд - за сряда. Той ще пее в Оклънд и в четвъртък. След това ще изнесе седем концерта в Австралия, преди да продължи турнето си в САЩ и Канада.

Вчера Елтън Джон пя повече от два часа в Оклънд, преди да загуби гласа си и да напусне сцената с чужда помощ. По-късно той обясни на феновете си в Инстаграм, че вече е знаел за пневмонията, но въпреки това е решил да не отлага концерта.

Елтън Джон започна прощалното си турне "Farewell Yellow Brick Road" през септември 2018 г. Миналата седмица Елтън Джон пя на церемонията за наградите "Оскар" в Лос Анджелис. Той спечели приза на американската киноакадемия за най-добра оригинална песен с "(I'm Gonna) Love Me Again" от филма "Рокетмен". Елтън Джон има два "Оскар"-а, пет "Грами"-та и "Тони".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
520 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини