Цеца търси таланти

  • 07 август 2015 12:29

  • 5328
  • 3
Цеца търси таланти
©

За радост на всички свои почитатели балканската мега звезда СЕСА, която само след две седмици на 21 август ще изнесе дългоочакваното си шоу в Несебър, отново ще търси таланти и в новия сезон на „Гласът на Сърбия“. След огромния успех на първия сезон на музикалното риалити, в което певицата бе председател на журито, продуцентите на предаването отново държат именно тя да бъде титуляр на съдиите и в новия предстоящ сезон. С този жест, те ясно подчертават, че благодарение на участието на кралицата на сръбската музика, форматът се е отличил с изключително висок рейтинг и се е радвал на многоброен зрителски интерес.

Така всички почитатели на СЕСА отново ще имат уникалната възможност да гледат своята любима изпълнителка на малкия екран. За участието си в новия сезон на „Гласът на Сърбия“, певицата споделя: „В първия сезон имахме удоволствието да срещнем невероятни таланти от всички краища на страната, дори и от България. Да, бях по-строга, но се радвам, че успях да помогна на участниците да разберат как да работят с гласа си и да повярват в своите възможности. Нямам търпение да разбера какво ни предстои във втори сезон.“

Мега концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Основен медиен партньор на събитието е Balkanika MTV. С медийната подкрепа на: FEN TV, Канал 3, в. Стандарт, в. Телеграф, Actualno.com, Iwoman.bg, Mail.bg, Pik.bg, Blife.bg, Bnews.bg Meloman.bg, Dama.bg, VsichkiOferti.bg, Svetsko.bg, Starlette Magazine, Jenata.bg, Хайлайф, радио Веселина, радио Зорана, радио Кракра, Mall Varna, JCDecaux, Grand Mall Varna, Атлетик Фитнес, Plaza Burgas Mall, Cashterminal.

Последвайте канала на

5328 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
В е л и к и я

2016.06.09 | 12:30

3
Кви таланти , млади и свежи езици за дъртия и клитор ли ..?

2015.08.23 | 20:41

2
Цеца търси... уй.
1

2015.08.23 | 20:41

1
Павел, я уточни "ЦЕЦА" или "СЕСА"!

Добави коментар

Водещи новини